ALU14 ajtófront

Az exkluzív ALU14 ajtófront remekül kiegészíti illetve kiválthatja a magasfényű ajtófrontokat és fiókelőlapokat.

Az ALU14 ajtófront felépítése: ALU14 alu, inox szálcsiszolt vagy króm élzáró profil foglal magába egy szendvicspanelt és egy Lacobel színes üveget vagy tükröt.

A szendvicspanel hátulja - ami egyben az ajtófront hátulja is - egy fehér MDF lap, melyben ki tudjuk alakítani a kívánt kivetőpántok és a fogantyúk helyeit. Ezáltal a termék alkalmazható a kihúzható tárolószekrények előlapjának is.


Amennyiben egyedi méretű, készregyártott ALU14 ajtókat szeretne vásárolni, használja ALU14 AJTÓFRONT KALKULÁTOR programunkat a fenti emblémára kattintva, ahol az árkalkuláció után meg is rendelhetők a kívánt méretű és kivitelű ajtók.

Profilok felületei:

matt ALU
szálcsiszolt INOX
KRÓM
ALU14 ajtófront, piros (Lacobel Luminous Red) üveggel
ALU14 ajtófront, piros (Lacobel Luminous Red) üveggelALU14 profil rajzaALU14 ajtófront, bordó (Lacobel Dark Red) üveggelALU14 ajtófront, fehér (Lacobel Soft White) üveggelALU14 ajtófront, kivetőpánttal szerelveALU14 ajtófront, fogantyúval szerelve

A megjelenített termék árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os áfát és adószámmal rendelkező vállalkozókra és vállalkozásokra érvényesek.

Magánszemélyek vásárlása esetén 30%-os felárat számolunk fel termékeinkre és szolgáltatásainkra.

Built by Front Seed Labs | Powered by Drupal