Az Év Példaképe Dr. Letoha Tamás. Gratulálunk!

A pályázatot − amit tavaly májusban indított el a Példakép Alapítvány − olyan 40 év alatti fiatal vállalkozók vehettek részt, akik vállalkozásukkal, „életútjukkal pozitív példát mutatnak a társadalomnak és a fiatal generációnak”.

Valentínyi Katalin, az alapítvány alapítója elmondta, hogy a magyar fiatalok között kevesen vannak, akik képesek a saját lábukra állva önálló vállalkozást indítani. Ezért érdemes a fiatal sikeres vállalkozókat megkeresni, bemutatni, mert azok inspirálhatják őket.A Példakép Alapítvány által létrehozott díjat, amelyért ötven fiatal vállalkozó versenyzett, a génterápiás vizsgálatokat végző Letoha Tamás szegedi kutatóorvos vehette át.

Sikertörténetnek nevezte a magyar vállalkozói világ tevékenységét Orbán Viktor miniszterelnök péntek este Az Év Példaképe díjátadó gáláján, Budapesten.

Az év példaképe különdíját kapta Belegrai Péter, aki kis családi cégből építette fel alumíniumipari vállalkozását, Losonczi Áron, aki a fényáteresztő beton feltalálója, valamint Harangvölgyi Anna kozmetikus.

Forrás: mno.hu, index.hu, hirado.hu

Built by Front Seed Labs | Powered by Drupal