Az Év Példaképe szavazás faipari, bútoripari résztvevői | MOTE

Kedves [simplenews-receiver-realname]!

Ismerje meg az 50 Példaképet, illetve közülük azt az ötöt, akik érintettek a faiparban, bútoriparban és akik esélyesek az Év Példaképe fődíjára!
Kérjük szavazatával támogasson három fiatal vállalkozót, döntsük el együtt, ki legyen az Év Példaképe!
(forrás:peldakep.hu, FATÁJ-online)

A FATÁJ szerkesztősége kiemelt 5 jelöltet, akik az átlalunk érintett szakterületeken tevékenykednek. (A jelöltek nevére kattintva a velük készült részletes interjúk olvashatóak.)

Baricza Krisztián
Ácsmester - Agárd

Belegrai Péter
MOTE Kft.
- Székesfehérvár (cégünk ügyvezetője)

Bizsók Vajk
Bizsók Hangsugárzó Manufaktúra Kft.
- Budapest

Czotter András
Ágymester Manufaktúra Kft.
- Gyál

Horváth Attila
EnterTeam Kft.
- Budapest

A Példakép Alapítvány civil kezdeményezés, amely azzal a céllal jött létre, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat. Nem csak azért, hogy büszkék lehessünk tehetségeinkre és az általuk elért eredményekre, hanem azért is, hogy a pályakezdő fiatalok vonzó, elérhető és követhető életpályát lássanak maguk előtt.

Egy példakép ugyanis olyan hajtóerő, amit mással nem lehet pótolni erőt, hitet és motivációt ad, akár egy egész életre.

Hogyan működik

A közönségszavazásban érvényes Indapass regisztrációval lehet részt venni, egy e-mail cím és egy jelszó segítségével, vagy Facebook fiókkal történt előzetes összekötés után Facebook belépési azonosítókkal.

A közönségszavazás 2013. december 9-én 12:00-tól 2014. január 17-én 12:00-ig tart.

Ha rákattintunk a példaképekre, bővebben olvashatunk róluk, a jelöléshez a hozzájuk tartozó Jelölöm karikára kell kattintani. A jelöltek bekerülnek az oldal tetején látható "top három"-ba, ahonnan egy kattintással kivehető bárki. Ha biztosak vagyunk a három jelöltben, a mellettük lévő Őket jelölöm gombbal lehet szavazni. Ezzel elküldésre kerül a szavazat, amin később már nem lehet változtatni. Egy e-mail címmel (regisztrációval) vagy Facebook fiókkal csak egyszer lehet szavazni.

A faipari, bútoripari jelöltek nevében is köszönjük a szavazatokat!

Built by Front Seed Labs | Powered by Drupal