Az 'Év vállalkozója' díjjal tüntették ki a MOTE Kft. tulajdonosát

A gazdaságért végzett munkát értékelték

A Gazdaság Házában 2013. május 17-én került sor a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XXXVIII. küldöttgyűlésére. Átadásra kerültek a kamara által alapított díjak, és ünnepélyes keretek között a gazdaság szereplői köszöntötték a jövő generációját, az országos és nemzetközi versenyeken kimagaslóan jól teljesítő szakmunkás tanulókat.

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 5 díjat adományozott 11 kiemelkedő és példaértékű tevékenységet végző gazdasági szereplő részére. Átadták a Kamara által alapított életműdíjat, év vállalkozója díjat, Fejér megye gazdasága védelméért rendőrségi díjat, valamint gróf Zichy Jenő Szakképzés díjat, továbbá „Kamarai Munkáért Díj” – elismerő okleveleket. 

„Életműdíjban” dr. Várszegi András, a Korona Zrt. kereskedelmi igazgatója részesült. 

„Év vállalkozója” díjjal Belegrai Pétert, a MOTE Kft. ügyvezetőjét, Kántor Sándort, a Kántor Mechanika Kft. ügyvezetőjét tüntették ki. 

Fejér megye gazdasága védelméért kamarai rendőrségi díjat Mészáros Dávid rendőr őrnagy, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság alosztályvezetője kapta.

A „gróf Zichy Jenő Szakképzés Díj”-ban Kovács István, az Alba Volán Zrt. munkaerő-piaci osztályvezetője, és Szarka Gyula, az Árpád Szakképző Iskola szakoktatója részesült.

Kamarai munkáért Díj - elismerő oklevélben részesült: Csepregi Csegő – BCL Kft. ügyvezető igazgató, Jancsó Péter, JFP Trade Kft., Kész Ottó Kész & Kész Bt., Kolek Józsefné egyéni vállalkozó, Szabó Zsuzsanna Prisma  Tanoda Kft.

A küldöttgyűlés ünnepélyes részében a gazdaság szereplői köszöntötték a Szakma Kiváló Tanulója ez évi versenyének díjazottait, nemzetközi versenyeken sikereket elért szakmunkástanulókat, a felkészítő tanáraikat és a szakiskolák igazgatóit.

A gazdaság szereplő büszkék a jövő generációra. Külön is kiemelték a fiatal Sárvári Ádám bútorasztalos eredményeit. Sárvári Ádám tavaly a belgiumi európai versenyen elért első helyezéssel kvalifikálta magát az idei WorldSkillsre versenyre Lipcsébe, és 2013. július 2-8 között épületasztalos szakmában méretteti meg tudását.

Forrás:
http://www.fmkik.hu/hu/fmkik/cikkek/unnepi-kuldottgyulest-tartott-a-kamara-62271

http://feol.hu/gazdasag/a-gazdasagert-vegzett-munkat-ertekeltek-1543897

Szerző: tunde [dot] csepcsanyi [at] fmkik [dot] hu (Csepcsányiné O. Tünde) | 2013. május 17.

 

Built by Front Seed Labs | Powered by Drupal